Γενικές

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ SCRATCH ΣΤΟ ΔΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

 

rompotiki

 

Το Σάββατο 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε   ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός  Ρομποτικής 2021.O Διαγωνισμός διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE  υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το Σάββατο, 26 Ιουνίου, έγινε εξ αποστάσεως για τα σχολεία της περιφέρειας και την Κυριακή, 27 Ιουνίου, δια ζώσης για τα σχολεία της Αττικής.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 75 ομάδες από όλη την Ελλάδα και στον τελικό προκρίθηκαν 20. Το ΔΣ Κρεμαστής βραβεύτηκε με το «Βραβείο Κώδικα scratch». Η ομάδα του σχολείου  «Οι περίεργοι» παρουσίασε  τη  ρομποτική κατασκευή Candies robot, μια κατασκευή που πετάει καραμέλες. Προπονήτρια ήταν η κ. Βαρβάρα Μαστή που είναι και η εκπαιδευτικός της Πληροφορικής του Σχολείου με τους/τις  μαθητές/τριες της  Ε  Τάξης:

Ιγγλέση Κωνσταντίνα

Καραμποΐκη Ευγενία Τσαμπίκα

Μεσαναγρενός Μιχάλης

Τσάγκος Βασίλης

Ταλαδιανός Νικόλαος

Λαός Φίλιππος


Η εκδήλωση μεταδόθηκε   με live streaming   στον σύνδεσμο https://youtu.be/SM7FXBTungg. όπου υπάρχει και το βίντεο της εκδήλωσης.Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο της ομάδας  στο κανάλι του WRO Hellas στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=T__tDBaMIyg"