Γενικές

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 noel 2022

Bonjour και καλό μήνα! Αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Κάθε μέρα, λοιπόν, ξεκινώντας από το 1, ανοίγετε ένα παράθυρο από το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης! Μη βιάζεστε να τα ανοίγετε όλα μαζί γιατί ανοίγουν ανάλογα με την ημέρα!

Κάντε κλικ εδώ

Η Γ' ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΟΥ

                                        melissa1           

Τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και το Μουσείο Μέλισσας επισκέφθηκαν στις 10 Νοεμβρίου οι μαθητές/τριες της Γ ’ Τάξης του σχολείου μας με τις δασκάλες τους, Μπάτη Ζωγραφίνα και Παπόρη Κατερίνα. Εκεί, αφού παρακολούθησαν μια σύντομη παρουσίαση για τη ζωή στην κυψέλη, περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου και ταυτόχρονα έμαθαν τα στάδια παραγωγής του μελιού, της πρόπολης, του βασιλικού πολτού και του φυσικού κεριού.

Περισσότερα: Η Γ'  ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΟΥ

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Η Γ΄ ΤΑΞΗ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

 Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ CHLOERIS ,στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας με το Δημοτικό σχολείο της La Cambe (Νορμανδία) 22 παιδιά και 4 εκπαιδευτικούς, τα παιδιά της Γ΄ τάξης υποδέχτηκαν στην τάξη τους τούς Γάλλους εταίρους μας με τους οποίους πραγματοποιήσαν κοινές δράσεις, με θέμα τους 12 θεούς του Ολύμπου.

Περισσότερα: ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Η Α΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΡΙΤΣΩΝ

 

maritsaΤη Δευτέρα 07/11/2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ τάξης του σχολείου μας  συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς Στεργενάκη Μαρία (Α1), Βώβου Ασημίνα (Α2) και Τριανταφύλλου Μαρία (ΠΣ), είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Παλαιό Αεροδρόμιο Μαριτσών και να δουν από κοντά τα ελικόπτερα, να ενημερωθούν και να λύσουν πολλές απορίες τους ενώ μπήκαν και στο πιλοτήριο.

Περισσότερα: Η Α΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΡΙΤΣΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 images

Στα πλαίσια του προγράμματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων: « Ευ Ζην- Ζω καλύτερα» με θέμα: «Ποιος είμαι;» που πραγματοποιεί φέτος η Γ΄ τάξη, προσκλήθηκε στο σχολείο μας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022,  η διαιτολόγος – διατροφολόγος κ. Μαρία Τσισιμοίρη.

Περισσότερα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ