Γενικές

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙKOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Kylikeio.1jpg SmallΗ Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό επαναληπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής για εννέα (9 ) χρόνια και ειδικότερα από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης έως 30.6.2027.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 20-7-2018 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:15 π.μ. δημόσια, στα γραφεία της Γραμματείας της Σχολικής Επιτροπής (Νέα Αγορά – 1ος όροφος – γραφείο 29) ενώπιον των επιτροπών διενέργειας του διαγωνισμού.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και για τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω έγγραφα: 

Αριθ. Απόφασης Προέδρου 5/2018: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

EKDILOSIS LIJIS 2

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΗ!!!

kagouroΗ Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του 1ου ΔΣ Κρεμαστής συγχαίρουν το μαθητή του Σχολείου :

Μουσέλλη Βασίλειο του Δημήτριου (Δ΄ Τάξη)

για τη διάκριση του στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό KANGAROO 2018 που έγινε το το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στη Ρόδο.

 

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με συμμετοχή εκατομμυρίων μαθητών και μαθητριών από 42 χώρες. Στον διαγωνισμό αυτό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Δημοτικού έως και της Γ΄ Λυκείου. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού, έχουν τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, είναι πρωτότυπες και ελκυστικές στους μαθητές και δεν απαιτούν απομνημόνευση κανόνων και σχέσεων. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να τις αντιμετωπίσουν. Όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν στο διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους. Επιπλέον, ένας στους έξι διαγωνιζόμενους παίρνει επιπρόσθετα συμβολικά βραβεία με βάση την επίδοσή του. Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στον διαγωνισμό από το Μάρτιο του 2007.

Η βράβευση όλων των μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στην εκδήλωση «Ο δρόμος προς την κορυφή» στα Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ

ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Τετάρτη 9 Mάη 2018, επισκέφθηκε το σχολείο μας η διατροφολόγος-διαιτολόγος κ. Τσισιμοίρη Μαρία, με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές της Γ’ Τάξης για τα οφέλη μιας υγιεινής διατροφής. Στα πλαίσια της επίσκεψης τα παιδιά έμαθαν για τη σωστή μεσογειακή διατροφή. Συγκεκριμένα η κ. Μαρία παρουσίασε στα παιδιά την τροφική πυραμίδα, τις ομάδες τροφών, τη σημασία κατάλληλης επιλογής τροφών για τη σωστή ανάπτυξη τους καθώς και τον σημαντικό ρόλο της άθλησης στην υγεία τους. Έπειτα από την εκτενή περιγραφή των παραπάνω, οι μαθητές εξέφρασαν ερωτήσεις και απορίες στην κυρία Τσισιμοίρη οι οποίοι πήραν απαντήσεις με εύστοχο και παραστατικό τρόπο.
Ας μην ξεχνάμε ότι: Η παιδική ηλικία είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδος για τη σωστή σωματική και ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου. Εκτός του ότι τα παιδιά, λόγω της ανάπτυξης, έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, στην παιδική ηλικία αναπτύσσονται και οι διατροφικές συνήθειες που συνήθως μας συνοδεύουν σε όλη τη μετέπειτα ζωή μας.
Τα παιδιά και οι δασκάλες της Γ΄ τάξης (Παπόρη Κατερίνα, Πάνου Μαρδίτσα, Μπάτη Ζωγραφίνα ) ευχαριστούν πολύ την κ. Τσισιμοίρη Μαρία για τη σημαντική παρουσία της , στο σχολείο τους.

diatrofi Small

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Οι μαθητές που το σχολικό έτος 2018-2019 θα φοιτήσουν στην Ε Τάξη καλούνται να δηλώσουν την προτίμησή τους για τη δεύτερη ξένη γλώσσα που επιθυμούν να διδαχθούν τη νέα σχολική χρονιά.

Munich Eye 10 20 14 25

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε:

1. Οδηγίες ΙΕΠ

2. Υπεύθυνη Δήλωση Επιλογής Δεύτερης Ξένης Γλώσσας