Γενικές

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του 1ΟΥ ΔΣ Κρεμαστής συγχαίρουν τις μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν στη δράση του Διεθνούς Κέντρου Λογοτεχνών και Μεταφραστών Ρόδου «7ος Κύκλος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ΒΙΒΛΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ» Εκπαιδευτικές δράσεις – Διαγωνισμοί για παιδιά & εφήβους και το Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής “Μικροί Λογοτέχνες” για μαθητές/τριες Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού
Διακρίσεις ανά κατηγορία ως εξής:

dklmr

 

 Για μαθητές/τριες Γ’ τάξης

Κηπουρού Θεοφανεία του Κωνσταντίνου  έπαινο

 

 Για μαθητές/τριες ΣΤ’ τάξης

Κουνάκη Παρασκευή του Θεοδόσιου Βραβείο

Πάττα Μαγδαληνή του Αντώνιου Έπαινο

 

Η πανηγυρική εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων από τους διαγωνισμούς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα "Ροδίνι" με παρουσία και ομιλία του συγγραφέα Σπύρου Γιαννακόπουλου

 

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τις διακρίσεις των μαθητών μπορείτε να διαβάσετε στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Την Πέμπτη 15-3-2018 το 1o Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής είχε την τιμή να φιλοξενεί το διάσημο συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Μάνο Κοντολέων.
Οι μαθητές του τμήματος ΣΤ2 συναντήθηκαν μαζί του στην αίθουσά τους συνομίλησαν , ανέλυσαν τις σκέψεις τους από το βιβλίο και άκουσαν εμπειρίες από τη ζωή του. Είχαν ετοιμάσει κολάζ, εικόνες και υλικό από τα έργα του συγγραφέα και του μίλησαν για τη βιβλιοθήκη του Σχολείου που επιμελούνται με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Βίκυς Μούτσιου.

kontoleon Small

 

20180315 120626 SmallΣτη συνέχεια ο συγγραφέας συναντήθηκε με μαθητές της Ε΄ και Δ΄ Τάξης και τους εκπαιδευτικούς Αγγελική Κολεζάκη , Γεωργία Μεταξωτού και Μιχάλη Κουτσουρούμπα που ασχολούνται με τα βιβλία του «Δον Κιχώτης» και «Ο αδερφός της Ασπασίας».

Το Σχολείο ευχαριστεί θερμά το συγγραφέα καθώς και το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για τη σπουδαία δράση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη του συγγραφέα Μάνο Κοντολέων στο σχολείο μας, μπορείτε να διαβάσετε στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

thanksΟι μαθητές, το διδακτικό προσωπικό και η Διεύθυνση του 1ΟΥ Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο κ.Δημήτρη Κοκκάρη καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την προμήθεια στο Σχολείο μας:
1.Τεσσάρων σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών για το εργαστήριο Η/Υ.
2.Ενός ψηφιακού προτζέκτορα τελευταίας τεχνολογίας και την τοποθέτησή του στην την αίθουσα εκδηλώσεων.
3.Ειδών Αναψυκτικών για το αποκριάτικο Πάρτυ.
Τέλος, ευχαριστούμε και τον παιδίατρο κ. Μαγκαφά για τη χορηγία ενός tablet προκειμένου να ενισχυθούν οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης στην εκπαιδευτική τους επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων στις 25-28 Απριλίου 2018.
Τέτοιες ενέργειες μας ενισχύουν ακόμα περισσότερο ώστε να μεθοδεύουμε από κοινού δράσεις προς όφελος των μαθητών και του τόπου όπου ζούμε.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

                                        Σοκορέλου Αικατερίνη

Επιμορφωτικές Δράσεις στο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Ελένη Σταυροπούλου, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, Αικατερίνη Σοκορέλου, τα μέλη του καινοτόμου θεσμού της Επιτροπής Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ), 7ου Δικτύου Εκπαίδευσης και Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) Ρόδου, Ήρα Λουτσιού, Ψυχολόγος και Χριστίνα Ζερβίδη, Κοινωνική Λειτουργός και ο Σύλλογος Διδασκόντων του δημοτικού σχολείου, ευχαριστούν θερμά τους Γονείς-Κηδεμόνες που με την ενεργητική τους συμμετοχή στις πολυθεματικές επιμορφωτικές δράσεις (15/11/2017 - 24/01/2018) του σχολείου συνέβαλλαν στην από κοινού προσπάθεια, την ενδυνάμωση και στήριξη του γονεϊκού ρόλου.

 

Η Σχολική Σύμβουλος                                                             Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου
Ελένη Σταυροπούλου                                                                          Αικατερίνη Σοκορέλου

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του 1ΟΥ ΔΣ Κρεμαστής  συγχαίρουν τους μαθητές  των περσινών  Ε  και  ΣΤ  τάξεων του Σχολείου  που διακρίθηκαν στον 11ο ετήσιο διαγωνισμό της  Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Παιχνίδι και Μαθηματικά» κατά το σχολικό έτος 2016-17.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και υλοποιείται από τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη των Δημοτικών σχολείων της χώρας. 

ΖΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΡΙΑ 
ΚΙΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΛΟΥΚΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΤΤΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΣΑΜΠΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΝΔΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΚΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΜΑΛΛΙΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΑΡΣΩΤΑΚΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για να τιμήσει τους μαθητές των σχολείων  που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αυτό, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης το Σάββατο  10  Φεβρουαρίου 2018

 Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κτίριο «Κλεόβουλος» και ώρα 18:00