Ανακοίνωση Προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του Σχολείου μας τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Την Τετάρτη  14-12-2011 όλα τα Σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης  θα παραμείνουν κλειστά λόγω εργασιών του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών.
  • Τη Δευτέρα  19-12-2011 στις 11.30  και με την ευκαιρία της λήξης του α΄ τριμήνου του σχολικού έτους 2011-12 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σας καλούν σε συγκέντρωση συνεργασίας σχετικά με  την πρόοδο του παιδιού σας με  σειρά  προτεραιότητας  ως  εξής:

Με τους Δασκάλους των Τάξεων στις αίθουσες διδασκαλίας τους

Με τους Εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων στο  Γραφείο Δασκάλων

Με τη Διευθύντρια του Σχολείου στο Γραφείο Διευθυντή

Η  ενημέρωση σύμφωνα  με την ισχύουσα  Νομοθεσία γίνεται:

Για τους μαθητές των Α΄ και Β΄ Τάξεων μόνο με  προφορική  ατομική ενημέρωση.

Για τους μαθητές των Γ΄ και  Δ΄  Τάξεων, δίνονται ΄Ελεγχοι Προόδου με τους χαρακτηρισμούς:  Α-Β-Γ-Δ   και  προφορική  ατομική  ενημέρωση.

Για τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων δίνονται ΄Ελεγχοι Προόδου με αριθμητική βαθμολογία  με κλίμακα: 1-10  και προφορική  ατομική ενημέρωση.

*Το Σχολείο μας  μπορεί   να   χορηγεί Βεβαιώσεις για  Γονική  ΄Αδεια στους εργαζόμενους γονείς. Το ολοήμερο λειτουργεί.

  • Την Τρίτη   20-12-2011 στις 11.00 θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του σχολείου μας από τους Μαθητές της Β΄ Τάξης. Το σχόλασμα θα γίνει κανονικά .Το ολοήμερο  λειτουργεί.
  • Την Πέμπτη   22-12-2011 το πρωί θα γίνει   εκκλησιασμός  και προαιρετικά κοινωνία. Το σχόλασμα θα γίνει κανονικά .Το ολοήμερο  λειτουργεί.
  • Την Παρασκευή   23-12-2011 οι μαθητές θα έρθουν στο Σχολείο κανονικά και θα σχολάσουν περίπου  στις  10.00.

Οι μαθητές  ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα  τη  Δευτέρα  9-1-2012.

H  Διευθύντρια του Σχολείου

 

Αικατερίνη Σοκορέλου